Yunanistan Deprem - Haritası: Izmir Haritası Detaylı. Izmir Yol Haritası / Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde .

Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Yunan basınında yer alan haberlere göre . Yunanistan devlet televizyonu, depremde en az bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre doğusu olduğu belirtildi. Haritası : Map Of Prussia 1763 1871 : Mapporn
Haritası : Map Of Prussia 1763 1871 : Mapporn from yearofthefly.org
Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adasında 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre doğusu olduğu belirtildi. Yunanistan devlet televizyonu, depremde en az bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof. Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre . Girit açıklarında 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi.

Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Deprem muğla, antalya ve i̇zmir'de de hissedildi. Yunan basınında yer alan haberlere göre . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'nda deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de. Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Yunanistan devlet televizyonu, depremde en az bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre doğusu olduğu belirtildi. Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre . Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Deprem muğla, antalya ve i̇zmir'de de hissedildi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre .

Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haritası: Izmir Haritası Detaylı. Izmir Yol Haritası
Haritası: Izmir Haritası Detaylı. Izmir Yol Haritası from yearofthefly.org
Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre . Yunanistan devlet televizyonu, depremde en az bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof. Yunan basınında yer alan haberlere göre . Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi.

Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'nda deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre . Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde . Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre doğusu olduğu belirtildi. Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Girit açıklarında 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'nda deprem meydana geldi. Yunan basınında yer alan haberlere göre . Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi.

Yunanistan devlet televizyonu, depremde en az bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunan basınında yer alan haberlere göre . Girit açıklarında 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adasında 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Haritası : Türkiye Büyük Åžehirler Haritası Türkiye
Haritası : Türkiye Büyük Şehirler Haritası Türkiye from yearofthefly.org
Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan devlet televizyonu, depremde en az bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yunan basınında yer alan haberlere göre . Yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'nda deprem meydana geldi. Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de. Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, .

Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de.

Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan devlet televizyonu, depremde en az bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adasında 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından . Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'nda deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre . Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Depremin merkez üssünün kandiye'nin 120 kilometre doğusu olduğu belirtildi.

Yunanistan Deprem - Haritası: Izmir Haritası Detaylı. Izmir Yol Haritası / Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde .. A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit açıklarında 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.